Januári műhelytalálkozó – 4-5. nap, műhelymunka

A műhelymunka során az akciókutatás harmadik ciklusának eredményeit dolgoztuk fel. Az újonnan csatlakozó szakértők számára betekintést adtunk a kidolgozandó módszertan jelenlegi állapotába. A kedvükért kipróbáltuk ott a helyszínen, hogy személyes tapasztalatuk is legyen. Azok a szakértők, akik már korábban is velünk tartottak, beszámoltak a fejlesztési javaslataikról. Megállapodtunk abban, hogy a februári találkozón is folytatjuk ezt a feldolgozást, egyrészt mert oda más résztvevőket is várunk és újabb külföldi partnerünknek lesz alkalma személyesen is hozzájárulni az eredményekhez. Megegyeztünk abban, hogy minden fejlesztési javaslatot elfogadunk, a szűrő csupán az, hogy a javaslat elég praktikus-e ahhoz, hogy beépíthető legyen. Abban is megegyeztünk, hogy ha a javaslathoz teendő is tartozik, akkor azt a javaslattevőnek kell vállalnia: vagy megcsinálja ő maga vagy megszervezi a csapatot rá, ha kell. Megállapodtunk abban, hogy a februári találkozón is folytatjuk ezt a feldolgozást, egyrészt mert oda más résztvevőket is várunk és újabb külföldi partnerünknek lesz alkalma személyesen is hozzájárulni az eredményekhez.

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

%d blogger ezt kedveli: