Novemberi projekttalálkozó (M9) – Beharangozó

Ködguba vagy tartós napfény?

November végén (2018. november 27-28.) ismét műhelytalálkozót szervezünk, ezúttal kétnapos intenzív munkára készülünk. Az első nap tréningen veszünk részt, ahol ismét az építő kommunikáció témakörébe tartozó készségekkel ismerkedünk saját élményű feladatokon keresztül. A második napon pedig MűhelyKonferenciát tartunk azoknak az érdeklődőknek, akik eddig is figyelemmel követték munkánkat, csak bármilyen okból nem kapcsolódtak be aktívan az akciókutató csoport munkájába. Ezúttal alkalmuk nyílik majd megismerkedni azzal, hogy honnan-hová jutottunk el és milyen terveink vannak a jövőre nézve, amihez esetleges csatlakozásukat is szívesen vesszük. Ezen a szakmai bemutatkozó napon szívesen látunk minden érdeklődőt és partnereink és résztvevőink meghívott szakértőit, kollégáit is.

Természetesen ismét lesz műhelymunkára is alkalom, ahol reflektálunk a harmadik akcióként végzett módszertani fejlesztési gondolatokra valamint előkészülünk arra – idő függvényében el is kezdjük akár -, hogy saját magunkra alkalmazzuk az éppen fejlesztés alatt lévő módszertanunkat.