Módszerfejlesztés – hazai szakértőink

A hazai csapat a mérés, mérhetőség fejlesztésén dolgozik. Javaslatot teszünk majd egy párhuzamosan indult hazai fejlesztés az érték-alapú gondolkodást elősegítő technológiával való összekapcsolásra, közös rendszerben való alkalmazásra is. Mivel az egyéni fejlődéscélok összefüggenek az egyéni értékrenddel és célokkal a két rendszer későbbi összekapcsolásával egy közösségen belül egyszerre figyelemmel követhető a tagok számára ideális funkció és szerep. Igaz, hogy az ehhez szükséges technológiai fejlesztés beruházás igényes, ezért a jelenlegi projekt keretein belül nem megvalósítható, ugyanakkor már most célirányosan az egységesítés irányába fejleszthető a fejlődéscélok mérési eszköztára és módszertana valamint az adatbázis struktúra. Ehhez végig gondoljuk, hogyan válik ténylegesen mérhetővé és követhetővé a szereplők által vállalt minden fejlődéscél és ezen célok összefüggésrendszere a többi csapattag vállalásaival. Szintén javaslatot teszünk arra, hogy mint projekt csapat, magunkra is kezdjük el követhetővé tenni a vállalásainkat – tehát használjuk a saját eszközünket a saját munkánkban.