Módszerfejlesztés – Ladies Circle

A Ladies Circle egyesülete a kérdezés technikájával kapcsolatban hoz majd javaslatokat. Egyesületünk olyan rászorult és hátrányos helyzetű célcsoporttal foglalkozik, akik szinte folyamatos segítő szolgálatot igényelnek. Szükségleteik alapvetőek és ezek közül a lelki segítség leginkább a közösséghez tartozás formájában valósul meg. Ezért számukra nagyon egyszerű és konkrét formába kell hozni a visszajelzések technikáját, amit kézzel foghatóan hasznosítani tudnak a mindennapokban. Fontos, hogy a közösséget építsük, ne pedig „próbára” tegyük. Fejlesztési javaslatainkkal abba az irányba is szeretnénk elmozdítani a folyamatokat, hogy az az öngondoskodásra való felkészítésben nyújtson hatékony segítséget és az egyes emberek által elért fejlődési eredmények felhasználhatóak legyenek egy esetleges munkakeresési vagy pályaválasztási helyzetben is, támpontot nyújtva a személy erősségeiben és a továbbtanulási lehetőségeiben.