Módszerfejlesztés – Barátok polgári társulás

A Barátok polgári társulás jelenleg a meghívás témájában mélyedt el. Arra dolgoztunk ki javaslatokat a csapat számára, hogyan lehet általánosságban bemutatni a módszer előnyeit és lehetőségeit és mi az, ami jó, ha elhangzik a meghívásban és mik azok a részletek, amiket a folyamat egy későbbi fázisában érdemes közölni. Ennek kapcsán szót ejtünk majd arról, hogy mik az adatok és eredmények láthatóságával kapcsolatos aggályaink és hogyan tudjuk ezt kezelni. Gondolkodunk rajta, hogyan lehet a módszert kétszemélyes vagy kiscsoportos formában alkalmazni, mik a különbségek és hasonlóságok, illetve mi a maximális csoportlétszám, aminél még működhet. Kidolgozunk egy gyakran ismételt kérdések gyűjtést és az arra adott válasz javaslatainkat is. Tehát összességében a módszer bevezető, meghívó szakaszára koncentrálunk, ezzel kívánjuk kiegészíteni az eddigi munkánkat.  Minden ötletünket csupán javaslatként kezeljük, ezért részleteiben csak akkor dolgozzuk majd ki, ha a releváns csapat konszenzusos döntéssel jóváhagyja.

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

%d blogger ezt kedveli: