Káoszban a magyar odafordulás

A Tündérvár Alapítvány napsugaras kirándulása erre tanított bennünket. A családsegítőkkel és a gyermeknevelőkkel folytatott beszélgetés során arra a közös megállapodásra jutottunk, hogy szükségszerű egy egyezményes alapmódszertan kidolgozása, amely végre a felhasználó valódi szükségleteiből indul ki, az ő állapotát és lehetőségeit méri fel és egyezményes segítségnyújtás-kultúra minőségével támogatja a résztvevőt. A műhelytalálkozó első napján érkezett visszajelzések is hasonló eredményt szolgáltattak a számunkra.

Így a délután családias beszélgetések keretein belül könnyed, érzelemgazdag és inspiratív állapotban, az alkotás örömével telt el. Sinkó Dániel szakértő módszertani javaslata egyre inkább fő fókuszunkká és munkánk gyümölcsévé kezd alakulni. Minden jelenlévő játékosan tudta alkalmazni saját szakterületére és építeni tudta a módszer visszajelzés kultúráját. Ezért csapatunk a visszaérkezés utánra megcélozta a visszajelzés-technológia program alakítását és tervezését.

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

%d blogger ezt kedveli: