Az Erőmű Egyesület nevében köszönjük a sok lelkes visszajelzést, a fotók megosztását a méltató telefonokat és a nagy nyüzsgést. Mindenkit feltöltött az együtt töltött hét napunk. Néhány visszajelzést közkinccsé teszünk, hogy mindenki gyönyörködhessen benne:

Nagyon sok olyan pillanat volt, ami őszinteségében, energiájában, szépségében számomra meghatározó volt. Azóta is foglakoztat, hogyan lehet ezt átvinni baráti, családi találkozókra. Nem tudok belenyugodni, hogy az elvonulásos csoportmunka keretében van csak lehetőség erre a mélységre.

Hiszem, hogy a csoport ereje a sokszínűségben rejlik, minél nagyobb a diverzitás annál nagyobb eredményekre képes, hiszen a képességek az együttműködés során hatványozott energiát mutatnak. Ezt a gondolatot az egyhetes találkozó sem rendítette meg bennem. Feladatunk segíteni, inspirálni egymást, hogy mindenki találja meg a képességeinek megfelelő saját helyét és tartsa tiszteletben másokét, hogy az együttműködés létrejöhessen, és az eredmény megnyilvánulhasson.

A világ összes érzelmét behoztuk. Színesek voltunk, mint a szivárvány együtt. Most itt a lehetőség egyedül is a szivárvány színeiben tündökölni.

… Így indult a kalandom, ami eddigi életem legnagyobb vállalkozásának tűnik, tele kihívásokkal, fájdalomkörök mélyébe való alászállásokkal, magasságokkal, amikről már-már lemondtam, szeretet-élményekkel, amiket néha fel sem tudok fogni, olyan elfogadás megélésével, amit még mindig nehéz megengedni magamnak, és annyi tanulási lehetőséggel, ami azt hiszem jópár évre elegendő munkát ad majd…

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s