Beharangozó: Júliusi záró projekttalálkozó

Ahogy azt már minden partnerünk és résztvevőnk tudja, 2019. július 15-21-ig tartjuk a 2 éves közös projektünk záró, összegző találkozóját. A találkozón a fő célkitűzés a közös munkánk összegzése és a további együttműködés előkészítése. Ezúttal is négyféle programelem valósul meg: műhelymunka, tréning, konferencia és tanulmányút.  A műhelymunka fókusza a közös módszertan áttekintése és a további együttműködés kereteinek tisztázása.

A tréningen a szupervízió témájával és módszertanával ismerkedünk. Elméleti betekintést kapunk és egyeztetjük a gyakorlati kereteket.

A konferenciánk ezúttal rendhagyó lesz, hiszen minden eddigi résztvevőnket és partnerünket meghívunk és bemutatjuk a projekt során fejlesztett módszertan kulcs elemeit.

A tanulmányút színhelye Egerszalók lesz, ahol a „Smaragdfalva” nevű öko tanyát látogatjuk meg. Magukat „tanyaközösségnek” hívják és önellátásra és önfenntartásra rendezkedtek be, mindezt úgy, hogy közben közösséget formálnak, ahol az egyenrangú együttműködés átélése a cél.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s