Májusi projekttalálkozó (M10) – Beharangozó

Május 23-24-én ismét kétnapos, hazai találkozóra készülünk.  Ahogy az a kétnapos időbeosztás esetén már bevált, most is első nap tréningen veszünk részt. Témánk ezúttal az önreflexió. Jelentése több rétegű. Definiálható, mint rálátás saját magunkra, személyes és szakmai működésünkre. Tágabb értelemben a tapasztalati tanulás ciklusát is jelenti.  Erről kapunk elméleti és gyakorlati képet az első napon.

A második nap délelőtt szakmai bemutatkozásra hívunk meg mindenkit, ahol továbbra is az összegzéssel foglalkozunk. Ez egyben módszertani bemutatót is jelent. Vendégeinket interaktív folyamattal várjuk. Már mind megtapasztaltuk, hogy nem az előadás hanem a bevonás segíti a megértést.

Ezt követően folytatjuk a műhelymunkát. Fejlődéscélok megfogalmazását tűztük ki célul. Ennek fókusza három síkon lehet: 1.) önismeret, önfejlesztés, 2.) családon belüli együttműködésfejlesztés, 3.) szakmai fejlődés, közösségfejlestzés.

Hamarosan találkozunk!