Januári projekttalálkozó (M2) – Beharangozó

A lelkes és intenzív novemberi két nap után a decemberi hónapot a januári műhelytalálkozóra való alapos felkészüléssel töltjük, nem feledve, hogy december ünnepekben gazdag hónap, így a pihenésre is hagyunk időt.

Januárban 7 intenzív nap vár ránk, melynek során ismét tréning, műhelymunka, tanulmányút és szakmai bemutatkozó valósul meg. A tréning során az emberi kommunikációban rejlő üzenetek megértésének témájában megyünk tovább és megismerkedünk a szerepküldés fogalmával is. A műhelymunka során két fókuszt határoztunk meg, egyrészt folytatjuk a már megkezdett folyamatunkat és a fejlesztési javaslatok feldolgozásával foglalkozunk, másrészt elkezdjük használatba venni és magunkra alkalmazni a módszertanunkat. A résztvevőink számára ez utóbbi nem igényel előzetes felkészülést, a helyszínen együtt kidolgozunk minden ehhez szükséges alapfeltételt és a megoldás részleteit.

A szakmai bemutatkozó napunkon ismét betekintést adunk minden feldolgozott eredményünkbe, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt.